Web Analytics

(Jr) Project Cost Controller

(Jr.) Project Cost Controller (vestiging Barendrecht) 

We zoeken een nieuwe collega die het bestaande Finance team komt versterken. Je bent werkzaam vanuit standplaats Barendrecht met af en toe een uitstapje naar onze landelijke projectlocaties.

 

Informatie

In deze rol ondersteun je de projectleider om het financiële deel van zijn project onder ‘control’ te houden. Hiervoor volg je het project administratief, geeft inzicht, bepaald de forecast en rapporteert aan betrokkenen en directie over financiële bijsturingmogelijkheden. Hiervoor dienen betrouwbare voortgangs- en tijdige resultaatprognoses door u te worden afgeven om verschillen tussen begroting en werkelijkheid adequaat op te kunnen volgen.

 

Werkzaamheden

• Rapportage verzorgen van projecten en onderhanden werk van werkmaatschappijen.
• Maken van resultaat- en kostenanalyses en (cash) prognoses. 
• Aansturen van tijdige en juiste facturering.
• Opstellen van ken- en stuurcijfers uit projectadministratie t.b.v. fin. bewaking en forecasting
• Analyseren en inzichtelijk maken van periodieke mutaties (op hoofdlijnen).
• Vertalen van voorcalculatiegegevens in budgetten
• Meer- minderwerk signalering.

 

Functie-eisen

• Een voltooide HBO Finance & Control of een vergelijkbaar niveau. 
• Het lijkt je leuk om te werken binnen een technische multidisciplinaire projectomgeving. 
• Je bent geïnteresseerd in techniek en organisatie, gecombineerd met een sterk ontwikkeld commercieel en analytisch inzicht. 
• Je bent in staat om zelfstandig te kunnen werken maar verliest je persoonlijke band met collega’s niet uit het oog. 
• Je houdt van dynamiek omdat je aan meerdere projecten tegelijk werkt en ad hoc zaken oppakt.

 

Aanbod 

Je mag van ons een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden verwachten en we bieden ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding, maar vooral een fijne werksfeer en een collegiale werkomgeving.  Interesse: Je mag bellen voor meer info naar Jolanda Nijboer ( 074  8515555) of je sollicitatie sturen naar hrm@newes.nl 

 

NEWES b.v. 

NEWES b.v. is een specialist in het beoordelen, onderhouden, repareren, verbeteren en keuren van grote warme werktuigbouwkundige industriële installaties, zoals stoomketels, leidingwerk, fornuizen en ovens, nieuw en gebruikt. Dit in lijn met de laatste regelgeving (PED) en met toepassing van de nieuwste normen en rekenmethodes. Vaak doen we het net even anders, omdat we altijd de uitdaging zoeken om slimmere, niet-traditionele en duurzamere oplossingen te bedenken voor bestaande en nieuwe problemen. De kracht van NEWES zit in onze creativiteit en de technische kennis met meer dan 150 jaar ervaring. SERVICE schrijven we met hoofdletters.

 

Full steam ahead!

Contact met NEWES

Wilt u op volle kracht vooruit? Met een frisse, innovatieve en flexibele partner die uw productie draaiende houdt en met u meedenkt? Eén telefoontje of e-mail is genoeg voor een persoonlijke afspraak