Web Analytics

LEAD ENGINEER – standplaats Hengelo

Job description

Voor onze vestiging in Hengelo zijn wij op zoek naar een Lead Engineer.

 

In de functie van Lead Engineer stuur je projectmatig alle Engineers aan die binnen de vakgroep voor een bepaald project werkzaam zijn, zodat alle werkzaamheden zo optimaal mogelijk worden uitgevoerd. Optimaal betekent binnen de planning, contractspecificaties, het budget en de kwaliteitseisen.

 

Werkzaamheden

  • Controleren van alle engineering gerelateerde contractspecificaties bij aanvang van het project, projectdocumenten op specifieke projecteisen en documenten van leveranciers, etc. en daar waar nodig correctieve acties nemen.
  • Coördineren van uitbesteed werk bij subcontractors als het gaat om het uitbesteden van engineeringwerkzaamheden.
  • Beoordelen van werkzaamheden die binnen de eigen vakgroep worden uitgevoerd.
  • Technische inbreng coördineren, zodat er een eenduidig ontwerp ontstaat dat voldoet aan de contractuele eisen van de wet- en regelgeving.

In deze functie rapporteer je aan de Chief Technical Officer in Hengelo.

 

Desired Skills and Experience

Wat vragen wij?

  • Een HBO werktuigbouw of vergelijkbaar technisch niveau.
  • Werkervaring om snel in te springen in het veldwerk, zoals bijvoorbeeld ervaring in de ketelbouw, piping of warme werktuigbouw.
  • Bekend met tekensoftware als Inventor, Navisworks of Autocad.
  • Communicatief vaardig in de Engelse taal, in woord en schrift.

 

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan bij een ondernemend en gezond bedrijf met goede toekomstperspectieven.  De juiste kandidaat kan rekenen op een  marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Belangstelling?

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de functie je aan?

Stuur dan je reactie met CV aan HRM@newes.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Assink via 074 – 851 5555

Over ons

NEWES is een dynamische, innovatieve en servicegerichte organisatie. Wij zijn specialist op het gebied van inspectie, onderhoud en (om)bouw van grote en middelgrote stoomketelinstallaties. Onze werkterreinen zijn de technologisch zeer uitdagende energie- en petrochemische industrie, afvalverbrandingsinstallaties en industriële stoomsystemen.  

 

Wij werken aan alle typen ketels en brandstofsoorten. Binnen Nederland beschikken we over de grootste service- en onderhoudsvloot op het gebied van ketels.  Zowel voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden als voor verbetering en optimalisatiemaatregelen kunnen opdrachtgevers uitstekend bij NEWES terecht.

 

NEWES werkt vanuit een tweetal samenwerkende Business Units: 

  • een serviceorganisatie voor projecten, engineering, inspectie en calamiteiten (NEWES)
  • een specialistische gereedschap verhuurder (Tools 4 Rent).

 

De organisatie telt zo’n 100 enthousiaste en goed geschoolde medewerkers. Als het druk is, bijvoorbeeld bij een calamiteit werken we met meer mensen aan een optimale service en kwaliteit. Onze werkzaamheden coördineren we vanuit de vestigingen Hengelo en Barendrecht .

Facebook
Twitter
LinkedIn

Full steam ahead!

Contact met NEWES

Wilt u op volle kracht vooruit? Met een frisse, innovatieve en flexibele partner die uw productie draaiende houdt en met u meedenkt? Eén telefoontje of e-mail is genoeg voor een persoonlijke afspraak