Web Analytics

Missie en Visie

Missie

Missie

“Gepassioneerd en betrouwbaar DE professionele, gespecialiseerde, innovatieve en technische dienstverlener voor grote (warme) industriële installaties “.

Als OEM-er borgt zij haar kennis en specialisme binnen deze markt waarbij de medewerkers door betrokkenheid, vakkennis en ondernemerschap een optimale dienst verlenen.”

Visie

Visie

“Gedreven door passie voor technologie streeft NEWES ernaar om marktleider te blijven als  24/7 dienstverlener aan grote (warme) industriële installaties. Door het inzetten van creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, excellente laskennis, oplossingen voor CO2-reductie, gebruik te maken van de nieuwste technologieën en innovaties passend binnen de energietransitie én goed doordacht veilig te werken streeft NEWES ernaar om de beheerders van alle energiecentrales, vuilverbranders, fornuizen en petrochemische installaties in Nederland en Vlaanderen te ontzorgen met advies, onderhoud en reparaties.”

OEM. Uitsluitend originele onderdelen
Een stoomketelinstallatie is zo betrouwbaar als zijn componenten.
NEWES is Original Equipment Manufacturer (OEM’er) en levert originele onderdelen
van de meeste gerenommeerde ketelproducenten.
Een belangrijke extra zekerheid voor de kwaliteit en continuïteit van uw productie.

Full steam ahead!

Contact met NEWES

Wilt u op volle kracht vooruit? Met een frisse, innovatieve en flexibele partner die uw productie draaiende houdt en met u meedenkt? Eén telefoontje of e-mail is genoeg voor een persoonlijke afspraak