Web Analytics

UITVOERDERS

Zoek je een uitdagende functie in de techniek bij een dynamisch bedrijf?                                                                    
Dan hebben wij een mooie job voor je.


NEWES b.v.
Ons specialisme is het beoordelen, onderhouden, repareren, verbeteren en keuren van grote warme werktuigbouwkundige industriële installaties, zoals stoomketels, leidingwerk, fornuizen en ovens, nieuw en gebruikt. Dit in lijn met de laatste regelgeving (PED) en met toepassing van de nieuwste normen en rekenmethodes. Vaak doen we het net even anders, omdat we altijd de uitdaging zoeken om slimmere, niet-traditionele en duurzamere oplossingen te bedenken voor bestaande en nieuwe problemen. De kracht van NEWES zit in onze creativiteit en de technische kennis met meer dan 150 jaar ervaring. SERVICE schrijven we met hoofdletters.


Wat houdt de functie in?
Je bent kwalitatief verantwoordelijk voor de uitvoering van werkzaamheden op locatie. Hierbij stuur je werkzaamheden aan van eigen en ingeleende medewerkers alsmede de activiteiten van subcontractors. De projecten zijn divers van aard en variëren van kortlopende serviceprojecten tot grootschalige onderhouds- en/of modificatieprojecten. Afhankelijk van de omvang van projecten functioneer je als locatie verantwoordelijke of werk je onder leiding van een bouwplaatsleider. Je geeft hierbij leiding aan groepen tot ca. 10 personen, waarbij je verantwoordelijk bent voor de naleving van veiligheidsregels, planning, logistiek en techniek. Daarnaast verzorg je de noodzakelijke administratie op de bouwplaats (urenverantwoording, kwaliteitsdocumentatie, meerwerkafhandeling) en ben je aanspreekpunt voor klanten. 

Je rapporteert aan de projectverantwoordelijke en de Manager Resources.


Wat vragen we van je?
Je hebt projectmatig gewerkt bij een servicebedrijf of contractor en je hebt operationele ervaring met montage- en laswerkzaamheden. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt ervaring in een leidinggevende of coördinerende functie in een vergelijkbare omgeving (energiecentrales, vuilverbrandingen, raffinaderijen, industrie, offshore). Je bent enthousiast, klantgericht, je hebt gevoel voor techniek en je vindt veilig werken vanzelfsprekend. Onregelmatige werktijden zijn geen probleem voor je.

Je beschikt over de volgende functie-eisen:

  • MBO niveau 4 werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
  • Praktische materialenkennis.
  • Lezen van werktuigbouwkundige tekeningen en PID’s.
  • Kennis van lasprocedures (LK, LMK, PQR etc.) en NDO technieken.
  • Kennis van ketel-, energie- of afvalverwerkingsinstallaties is een pré.
  • VCA-VOL


Wat bieden we je?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan bij een gezond bedrijf met goede toekomstperspectieven. Een passend salaris vinden wij vanzelfsprekend. De secundaire arbeidsvoorwaarden binnen ons bedrijf zijn uitstekend en je krijgt een bedrijfsauto tot je beschikking. Verder bieden wij goede (studie)mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Herken je jezelf in deze vacature, spreekt de functie je aan en werk je graag bij een dynamisch bedrijf?
Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar ons via email HRM@newes.nl.

 

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Full steam ahead!

Contact met NEWES

Wilt u op volle kracht vooruit? Met een frisse, innovatieve en flexibele partner die uw productie draaiende houdt en met u meedenkt? Eén telefoontje of e-mail is genoeg voor een persoonlijke afspraak